Velkommen til støtteforeningen Nakskov Svømmeklub´s Venner

 
Tak fordi du viser interesse for Vennerne og nu besøger vores side. Vi håber at Du/I her på siden vil tage jer tid til at læse om Vennerne og samtidig få svar på eventuelle spørgsmål.  
 

Hvem er "Vennerne"?

 
Nakskov svømmeklubs Venner bliver i dagligdagen omtalt som "Vennerne". "Vennerne" er en støtteforening til Nakskov Svømmeklub, der blev stiftet i 1976. Bestyrelsen består af frivillige, der på den ene eller anden måde har en tilknytning til Nakskov Svømmeklub og som ønsker at støtte op om klubben.  
 
 

Hvad gør "Vennerne"?

 
"Vennerne" støtter Nakskov Svømmeklub både økonomisk og idrætslig. "Vennerne" Arrangerer i løbet af året f.eks. Julekalendersalget i efteråret, hvor overskuddet går til Nakskov Svømmeklub, Klubmesterskabsmiddagen i forbindelse med Klubmesterskabet for Konkurrenceafdelingen, afholdelse og støtte ved sociale arrangementer både for K-svømmerene men også for Undervisningsafdelingen samt yder hjælp ved Juleshowet. 
 

Hvordan dannes det økonomiske grundlag?

 
"Vennernes" indtjening består primært af Julekalendersalget som ligger fra Oktober til December, hvert eneste år, samt "Hold Lolland Ren" som ligger hen over sommerferien. Herudover kommer det økonomiske grundlag også på baggrund af "Vennerne" medlemskontingenter. 
 

Hvor meget arbejde ligger der i at være en del af "Vennernes" Bestyrelse?

Ofte stillet spørgsmål, er om hvor meget arbejde der ligger i at være en del af "Vennernes" Bestyrelse, derfor udarbejdede "Vennerne" et årshjul i 2018, for at vise hvilke arbejdsopgaver der ligger fordelt på året. Årshjulet kan ses her. Alle arbejdsopgaverne bliver fordelt på bestyrelsesmøderne, blandt medlemmerne af bestyrelsen der har tid og lyst til at hjælpe med de forskellige opgaver.
 
 Jo flere vi er til at tage en del, jo mindre bliver delen.
 

Hvordan bliver jeg del af bestyrelsen?

"Vennerne" afholder generalforsamling hvert år i løbet af foråret, hvor du altid er velkommen til at stille op til vores bestyrelse. Medlemmerne af "Vennernes" Bestyrelse kan ses her. 
 
 

Jeg ønsker at hjælpe, men ikke være en del af Bestyrelsen?

 
Hvis du ikke ønsker at være en del af bestyrelsen endnu, er du alligevel meget velkommen til at møde uforpligtende op til vores Bestyrelsesmøder, for enten at være med på en lytter eller for at hjælpe med nogle af de praktiske opgaverne.
 

Hvad koster et medlemskontingent? 

 
Et medlemskontingent koster 50,- for en person eller 90,- for en familie. Pengene kan indbetales på konto: 0693-2882110069 eller via Mobile pay til 20099.
Husk at skrive navn på indbetalingen.  
 

Hvor kan jeg få svar på flere spørgsmål?

 
Du er altid velkommen til at tage kontakt til nogle af medlemmerne af Bestyrelsen i hverdagen, men ellers kan du hive fat i os til de forskellige arrangementer der holdes af Nakskov Svømmeklub. Du er også velkommen til at møde op til vores bestyrelsesmøder som annoncereres under Kalenderen, til sidst er du altid velkommen til at kontakte vores Formand Julie Hansen på juliepiihl@live.dk.
Du er også meget velkommen til at læse vores vedtægter her
 
 

Tak fordi du læste på vores side